Luchtgommen

Laat je meubels ontdoen van oude was of vernislagen en zet ze in een nieuw kleedje.

Luchtgommen?

Luchtgommen is een verfijnde techniek van zandstralen.

Door gebruik van een zeer fijne en milieuvriendelijke korrel, gestraald onder lage druk, worden oude boenwas, vernis of olielagen van het hout gehaald.

Alle meubels worden na het gommen, ook nog eens handmatig geschuurd zodat het hout zacht aanvoelt en ook behandelbaar is.

Na het gommen kan je kiezen voor olie (verschillende kleuren) vernis (mat of satijnglans) boenwas (verschillende kleuren) of een sealer (kleurloos, beschermt het hout)

Je kan al deze producten aankopen in de winkel, maar je kan het ook door ons laten doen. Jij kiest, we staan steeds klaar met advies.

Wat en welk materiaal?

Je kan kasten, dressoirs, stoelen en tafels, maar ook spiegels, kaders, kandelaars en zo voorts laten gommen.

Vrijwel elke houtsoort kan gegomd worden, eik, grenen, beuk, teak....maar ook metaal kan je laten gommen.

Heb je buiten nog een terrastafeltje dat er wat verroest bijstaat?

Ook dat kunnen we gommen en een nieuwe laag verf geven.

Termijn?

Voor kleinere meubels (tafeltjes, stoelen, kastjes) moet je rekenen op een 2 tot 3 weken. Je mag ze zelf langsbrengen in de winkel tijdens de openingsuren. Voor grotere stukken die opgehaald moeten worden maken wij steeds een afspraak.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kan je ons een mail sturen via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met een foto van je meubels of stuk dat je wil laten gommen. Laat ons de maten weten en jou gegevens, je krijgt binnen enkele dagen een mail met de prijsofferte toegestuurd.

Of kijk op onze externe website www.luchtgommenenkleuren.be

Tel 011/26.17.93