Meubelen:
 
In onze showroom van 300m² te Kuringen, Grote Baan 183 kan u een deel van onze standaard collectie meubels bekijken. Vitrines, dressoirs, tafels, stoelen, kleine meubels, bureau's, bedden, kleerkasten, commodes, wandtafels en zo verder.
Alle meubelen worden op bestelling met de nodige vakkennis en passie voor hout gemaakt. Onze kasten worden vervaardigd in massief grenen of eik. Lades kunnen voorzien worden van soft close geleiders, deze geleiders zorgen ervoor dat de lades zachtjes dichtgetrokken worden. Bent u op zoek naar maatwerk? Ook daar komen wij in U in tegemoet. Uw idee werken wij uit tot een prachtig meubel, of dat nu voor de slaapkamer, badkamer, keuken of woonruimte is. Bijna alles is mogelijk, kom gerust met ons overleggen. Maakt U graag een afspraak buiten de openingsuren voor een bespreking van maatwerk, of de inrichting van uw woonst of werkplek? Ook dat kan, wij zorgen alvast voor de koffie en het advies!
Tevens hebben wij een aantal kleine meubeltjes in stock die direct meegenomen kunnen worden. Raadpleeg daarvoor onze webshop.
 
Lattenbodems en matrassen:
 
Voor uw nieuw aangekocht bed, wil u misschien graag ook een aangepaste matras en lattenbodem? Hiervoor werken wij nauw samen met Recticel, samen met U zoeken wij de gepaste matras en lattenbodem uit. Kom gerust een keertje proefliggen. Matrassen zijn er in alle prijsklassen.
 
Verlichting en decoratie:
 
Verlichting en decoratie: hiervoor kopen wij aan bij verschillende leveranciers: Tierlantijn, Judeco, V-Pierre, HLM, Baroque, Clayre & Eef, Simla, Manic Bags, Passe Partout, zijn de belangrijkste in het gamma. Omdat we op regelmatige basis nieuwe artikelen binnenkrijgen is dit zeer wisselend. U bent ten allen tijde welkom om naar al dat moois te komen kijken. Bent u op zoek naar iets, laat het ons weten, wij zoeken met U mee!
 
Bunzlau Castle:
 
Wij zijn verdeler van Bunzlau Castle, prachtig handgemaakt porselein uit Polen, ovenschalen, tassen, bekers, borden, potjes en kommetjes groot en klein, steeds in blauw wit met een zeer ruime keuze in decors. Dit porselein mag in de vaatwasser, oven, microgolfoven en diepvries. Bestellen kan steeds, maar wij hebben altijd een assortiment staan waar u ter plaatse uit kan kiezen. Ook dit varieert steeds weer. Zo kan je je collectie steeds uitbreiden.
 
Krijtverf:
 
L'Authentiqe krijtverven 
 
Krijtverf is een ambachtelijke verf, gekleurd met pigment. Deze verf droogt zeer snel, is makkelijk in gebruik en is vrijwel geurloos. De verf droogt poedermat op en laat geen borstelaanzet achter. Je kan er meubeltjes mee verven, maar het biedt tal van andere mogelijkheden. Ook is er een versie die speciaal voor de muren is gemaakt. Deze zit in grote emmers en is ook zeer zuinig in gebruik.

 
Top-emaille:
 
Voor een emaille huisnummer of nostalgisch bord kan u bij ons terecht, wij simuleren ter plaatse uw bordje en bestellen bij top-emaille. Elk bord wordt met de grootste precisie gemaakt en 2x gebakken op 800°
U kan uw eigen logo ook op groot formaat laten maken.
Emaillen borden hebben een zeer lange levensduur en elk bord wordt geleverd met het nodige bevestigingsmateriaal.