Op 11 Juli 2015 openden we onze winkel te Kuringen, gelegen aan het vernieuwde kruispunt vlakbij de op en afrit 27.

We zijn zeer makkelijk bereikbaar vanaf de Kuringersteenweg, en hebben een grote parking ter beschikking van onze klanten. 

U kan bij ons eerst en vooral terecht voor maatwerk, bijna alles is mogelijk. In samenspraak met U maken wij plannen op geheel aan uw wens. Dit kan in elke stijl, strak of landelijk. Wij werken uw idee uit tot een perfect afgewerkt meubel. Ook meubels voor keuken of badkamer is geen probleem. Het is niet omdat U het niet ziet staan in onze toonzaal, dat we het niet kunnen maken. Laat ons uw wensen horen en wij voeren uit. Gaat U liever voor een standaardmodel, ook daar hebben wij een zeer ruime keuze in. vitrines, dressoirs, tafels, bijzetmeubels, salontafels, kleerkasten en bedden....U hebt steeds de keuze in kleur en materiaal. Elk model kan in eik en grenen, in één van onze kleuren of een kleur die U wenst.

Buiten onze meubelen in massief eik en grenen, hebben wij nog enkele andere belangrijke leveranciers om uw interieur zo compleet mogelijk te maken.

Passe Partout voorziet ons van prachtige bankstellen, 1-zitten en poefs. Deze zetels zijn op korte termijn leverbaar (circa 6 weken) en verkrijgbaar in vele mooie stoffen, U kan komen proefzitten in enkele van deze modellen, en wij geven ook graag advies betreffende opstelling en kleur. Met een zetel van Passe Partout haalt U kwaliteit in huis voor vele jaren. Er is een keuze uit verschillende soorten zittingen, voor wie liever stevig zit of wie het wat zachter wenst.

Eleonara staat voor de stoelen, een 10 tal stoelen staat voor u klaar en ook hier heeft u keuze in stoffen en kleuren. Hiervoor vragen wij nog even geduld, wij verwachten de stoelen rond eind september 2015

Ook kunnen wij voorzien wij in matrassen en lattenbodems bij aankoop van een bed. Wenst U hotelkwaliteit, dan hebben wij de matrassen van Stephendsons. Prachtige matrassen in natuurlijk materialen, elke matras wordt handgemaakt.

Verder hebben wij recticel voor de klassiekere matrassen en lattenbodems. Ook hier geven wij u graag het juiste advies betreffende de vele mogelijkheden.

 

Kom gerust onze showroom bekijken, we ontvangen je met veel plezier!